Over Luxury Gifts

Het perfecte geschenk geven aan de mensen om wie je geeft, daar wil je zorg en aandacht aan besteden. Of het nu om een relatiegeschenk gaat of om een cadeau in de privésfeer, soms ontbreekt het aan tijd of inspiratie om hét passende cadeau te vinden dat gegarandeerd het “wauw- gevoel” oproept.

Sinds 2010 bieden wij cadeaupakketten aan, die we met veel aandacht en oog voor detail samenstellen en presenteren. De luxe inhoud van onze cadeaus is altijd volledig in lijn met de verzorgde presentatie ervan. Wij verwerken ook veel buitenlandse producten van bekende merken in onze pakketten. Voor elke gelegenheid en in elk thema hebben wij een persoonlijk en exclusief cadeau. En daar wordt zowel de gever als de ontvanger blij van!

Zoek je een persoonlijk en exclusief geschenk? Kijk dan vooral eens in onze online catalogus. Je kunt ook een afspraak maken in onze showroom in Heemstede (Noord-Holland) waar we een verscheidenheid aan pakketten hebben staan. Je krijgt hier een goed beeld van de mogelijkheden. En zoek je iets dat buiten ons aanbod ligt dan maken wij graag, in overleg, een cadeau op maat.

Jolanda Boorsma

Over Jolanda

Mijn passie voor styling, trends en onderscheidende geschenken hebben geleid tot Luxury Gifts. Om mij heen zie ik dat mensen niet veel tijd of inspiratie hebben om een passend cadeau te zoeken. Je wilt immers graag iets geven dat exclusief is en een “wauw” oproept. Ik vind het een uitdaging om mensen de mogelijkheid te bieden een cadeau te vinden waaruit voor de ontvanger direct aandacht spreekt. Voor welke gelegenheid je ook iets zoekt, wij hebben voor elk budget het perfecte cadeau. Zowel in onze showroom als op onze website kun je veel pakketten bekijken en bestellen. Zoals deze gepresenteerd zijn, worden ze ook geleverd of bezorgd, verpakt in folie met een mooie strik of lint.

Mocht je iets anders in gedachten hebben dan wat er in onze online catalogus te vinden is, neem dan gerust contact op. Ik denk graag met je mee!

Wij werken zoveel mogelijk vanuit respect voor het milieu. Om die reden hergebruiken wij bepaalde verpakkings- en opvulmaterialen.

 

Bezorgen en/of verzenden

U kunt een pakket laten bezorgen of verzenden. Wij bezorgen in een deel van Nederland. De postcodegebieden en tarieven kunt u hier vinden. U kunt uw pakket binnen drie dagen thuis verwachten binnen Nederland. Buiten deze plaatsen worden pakketten altijd verzonden met PostNL, tegen het tarief van 6,50 per pakket binnen Nederland. Buiten Nederland verzenden we volgens de geldende tarieven van PostNL Europa.

De verzend- en/of bezorgkosten worden bij het afrekenen van de producten in uw winkelmandje meteen in het totaalbedrag verwerkt. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.