fbpx

Over ons

Passie voor mooie combinaties, kleur en compositie

Een goed gekozen, exclusief geschenk kan soms zoveel meer zeggen dan woorden.  Zeker in een wereld van weinig tijd en veel hectiek, vind ik het fantastisch om mensen te helpen een cadeau te geven waar alle aandacht en zorg aan is besteed. Onze geschenken zijn exclusief samengesteld met veel oog voor inhoud, kleur en compositie.

Wie is Jolanda?

Mijn passie voor styling, trends en onderscheidende geschenken hebben geleid tot Luxury Gifts. Om mij heen zie ik dat mensen niet veel tijd of inspiratie hebben om een passend cadeau te zoeken. Je wilt immers graag iets geven dat exclusief is en een “wauw” oproept. Ik vind het een uitdaging om mensen de mogelijkheid te bieden een cadeau te vinden waaruit voor de ontvanger direct aandacht spreekt. Voor welke gelegenheid je ook iets zoekt, wij hebben voor elk budget het perfecte cadeau. Zowel in onze showroom als op onze website kun je veel pakketten bekijken en bestellen. Zoals deze gepresenteerd zijn, worden ze ook geleverd of bezorgd, verpakt in folie met een mooie strik of lint.

Mocht je iets anders in gedachten hebben dan wat er in onze online catalogus te vinden is, neem dan gerust contact op. Ik denk graag met je mee!

Jolanda

Wij werken zoveel mogelijk vanuit respect voor het milieu. Om die reden hergebruiken wij bepaalde verpakkings- en opvulmaterialen. 

Jolanda Boorsma

Bezorgen en/of verzenden

U kunt een pakket laten bezorgen of verzenden. Wij bezorgen in een deel van Nederland. De postcodegebieden en tarieven kunt u hier vinden. U kunt uw pakket binnen drie dagen thuis verwachten binnen Nederland. Buiten deze plaatsen worden pakketten altijd verzonden met PostNL, tegen het tarief van 6,95 per pakket binnen Nederland. Buiten Nederland verzenden we volgens de geldende tarieven van PostNL Europa.

 

De verzend- en/of bezorgkosten worden bij het afrekenen van de producten in uw winkelmandje meteen in het totaalbedrag verwerkt. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

Referenties

Meer lezen over klanten die u voorgingen? Ga naar onze referentie-pagina met foto’s en omschrijvingen van geslaagde pakketten. 

Comments are closed.