"Aan het einde van het jaar zoeken wij voor onze mooiste klanten een passend geschenk om de fijne samenwerking te benadrukken. Jolanda heeft voor ons aantal prachtige kerstpakketten samengesteld op basis van onze wensen, perfect passend bij de klant als persoon. De creativiteit en bijzonder goede feeling voor styling, materialen, kleuren en producten zorgen ervoor dat Jolanda er ware kunstwerken van maakt, uiteraard uniek in zijn soort. Onze klanten hebben de feestdagen genoten van heerlijke producten als verse kerststollen, luxe chocolade, en heerlijke bijpassende dranken passend bij de wens van zowel man of vrouw. En dat alles tussen mooie geschenken in een prachtige evenwichtige samenstelling gepresenteerd. Een goed gekozen exclusief geschenk is een persoonlijke blijk van waardering en kan zoveel meer teweeg brengen dan een standaard kerstgeschenk. Chapeau Jolanda!"

NPD Communications, Nicole Post

 

“Garden Unique bestelt al jaren relatiepakketen bij Luxury Gifts. Er wordt goed naar onze wensen geluisterd voor een pakket op maat en ze blijven betaalbaar!”

Karin (Garden Unique in Heemstede)

 

"Toen onze kleinzoon geboren was, zocht ik een origineel kraampakket. Ik kwam terecht bij Luxury Gifts. Daar hadden ze een mooie collectie producten, waar ik uit kon kiezen. Het pakket werd snel geleverd in een mooie verpakking. Ik ben erg tevreden!’’ 

Jeannet van der Linden (particulier)

 

“Wij hebben nu al drie jaar de kerstcadeaus voor onze werknemers door Luxury Gifts laten verzorgen. En wat zagen ze er mooi uit! Zeer verzorgd en origineel! We konden een beetje meedenken (welke kleur voor welke werknemer) wat het cadeau nog persoonlijker maakte. Ook weer niet teveel want Jolanda zorgde voor de rest…en hoe!”

Frank Willemse (Hof van Heemstede)

 

"Ik heb diverse malen geschenkpakketten gekocht bij Luxury Gifts en altijd zeer tevreden! Het ziet er keer op keer fantastisch gestyled uit! Ook heeft Luxury Gifts op verzoek een aantal kraammanden gemaakt, waarmee ze zichzelf keer op keer overtrof! Kortom…. op zoek naar iets moois en unieks? Luxury Gifts is zeker een aanrader!"

 

Carlijn

 

"O wat zijn de pakketen toch verzorgd en origineel of het voor een verjaardag bruiloft of feestje is succes verzekerd. Al verschillende keren in de verzorgde showroom geweest je weet niet wat je moet kiezen echt top."

Een tevreden klant

 

"Jolanda verzorgd al een aantal jaren voor ons cadeaupakketten. Erg makkelijk voor een bedrijf om niet zelf op zoek te hoeven gaan naar een passend cadeau voor een relatie. Het is altijd verrassend, zeker de kerstpakketten in bijzondere kleurstellingen. De geboortepakketten zijn echt prachtig, vol mooie babykleertjes en aanverwante items. Het is ook mooi dat Jolanda alles , ingepakt in doorzichtig folie, levert want dat geeft een extra wauw effect. De relaties zijn altijd vol lof over het aangeboden geschenk.
Voor een bijzonder en anders dan anders cadeau is Luxury Gifts wel het bedrijf waar je moet zijn."

 

Eelco Boorsma

 

"Voor onze zakenrelaties/vrienden en familie kopen wij regelmatig een mooi pakket. Altijd met veel zorg, liefde en aandacht gemaakt. Wil je zelf een thema aan een pakket verbinden.. geen enkel probleem! Ook de kleertjes in de pakketten zijn van mooie kwaliteit."

M.H.B. rij-organisatie

 

"Voor prachtige originele kado pakketten moet je bij Jolanda zijn. Of het nou gaat om kraam, kerst, vader of Moederdag pakketten, allemaal met zorg samengesteld En heel leuk om te geven!"

Janny

 

 

Overige klanten: