Met een beetje aandacht vind je het cadeau dat bij hem of haar past

Met een beetje aandacht vind je het cadeau dat bij hem of haar past
Wat ga je dit jaar geven aan de jarige?
Vaak blijft het in de zelfde lijn als voorgaande jaren, drank,verzorgingsprodukten
of een cadeaubon.
Bij Luxury Gifts vind je deze en andere produkten verwerkt in uniek 
samengestelde pakketten.
Klein of groot, ze stralen allemaal aandacht en exclusiviteit uit.
Bekijk de pakketten en vindt het cadeau dat past en de jarige verrast.

APPLE

Verjaardagscadeau APPLE is echt een gezellig cadeau en heel leuk voor op de tuin tafel. Mooi houten bakje met hengsel waar je natuurlijk straks de appels in doet.

€31,50

AROMA PILLOW

Moederdag of verjaardagscadeau vrouw AROMA PILLOW is een gezellig klein geurend cadeautje waarin ook een lipgloss van Victoria’s Secret.

€17,50

BARBECOOK

Verjaardag of vaderdagscadeau BARBECOOK is een fantastisch cadeau voor de BBQ fan. Een mooi BBQ short en handschoenen en verder veel bruikbare items voor het barbeque feestje.

€42,50

BATH

Verjaardagscadeau BATH is gewoon een decoratief leuk bakje voor in de badkamer. Gevuld met wat handige badkamer spulletjes.

€27,50

BATH STUFF

Verjaardagscadeau BATH STUFF is een leuk cadeau waarin bruikbare items zitten voor gebruik in de badkamer.

€27,50

BEACHY

Verjaardagscadeau BEACHY is een heel leuk en gezellig cadeau voor degene die van een beach sfeer houdt. Natuurlijk in turquoise, de kleur van de zee.

€32,95

COCONUT SEA

Moederdag of verjaardagscadeau COCONUT SEA. Een leuk en heerlijk cadeau voor de liefste moeder. Victoria’s Secret verzorgingsprodukten en een geurtje met de toepasselijke naam “Hello Darling”.

€52,50

BARBEQUE

Verjaardagscadeau BARBEQUE is ook een heel fijn cadeau voor de man die van BBQ en houdt. Allemaal bruikbare attributen waar hij vast blij van wordt.

€32,50

BBQ FUN

Verjaardagscadeau BBQ FUN is wederom een mooi cadeau voor de BBQ fan. Hele bruikbare spullen voor gebruik tijdens het barbecuen.

€32,50

BEACH BLOOM Victoria’s Secret

Verjaardag cadeau BEACH BLOOM is een heel leuk cadeau voor Een verjaardag of moederdag. Een leuk off white houten bakje voor in de badkamer gevuld met leuke paarse items en 2 heerlijke Victoria’s Secret producten, een body lotion en een mist. Een heerlijk

€39,95

BEACH DAY

Verjaardagscadeau BEACH DAY. De naam zegt het al…… Leuke set voor een dagje strand. Dus is de jarige een veelvuldig strandbezoeker dan is dit een geslaagd cadeau.

€16,00

CLEANY

Verjaardagscadeau CLEANY is een grappig en leuk cadeau voor iemand die op kamers gaat of in zijn of haar allereerste huisje. Schoonmaken moeten we immers allemaal maar met gezellig uitziende spulletjes, die je zeker nodig hebt, gaat het vast met meer plez

€25,50