Het perfecte kraamcadeau voor ouders & baby!

Het perfecte kraamcadeau voor ouders & baby!
Je wilt een bijzonder kraamcadeau geven aan de prille ouders.
Luxury Gifts heeft uniek samengestelde cadeaus die een “Wauw”
gevoel zullen oproepen bij de ontvangers.
Een mooie collectie pakketten voor baby jongens en baby meisjes met
kwaliteits merken als bijv. Chicco, Carters, Little me, Absorba, Mayoral,
Noppies e.a.
Mocht je iets anders in gedachten hebben......
We hebben hele leuke babykleding waaruit je een keuze kunt maken.
Wij pakken dat dan op een bijzondere manier voor je in.
We maken graag een cadeau op maat dus neem gerust contact met ons op.

GRANNY’S LOVE

Kraamcadeau GRANNY’S LOVE is een cadeau dat leuk is voor Oma om mee te brengen als haar kleinkind op komst is of al is geboren. Heerlijk roomwit plaid,leuke romper, slab en mutsje. Daarbij nog een knuffel schaap, zachte slofjes en leren schoentjes. Een su

€50,00

HAPPIEST BABY

Kraamcadeau HAPPIEST BABY is zeker een cadeautje waar een baby meisje vrolijk van wordt als het in en uit badje gaat. Van mooie kwaliteit en lekker warm is de cape zeker. Erg leuk en net even iets anders om te geven als je op kraamvisite gaat.

€36,50

HAPPY

Kraamcadeau HAPPY is een lief babycadeau voor een klein meisje. Een schattig zomers jurkje met legging. Een rammelaar erbij en voor mama een handdoek, gastendoek en een houten deco hanger. Dit alles in een zeegras mandje.

€32,50

I LOVE MOMMY

Kraamcadeau I LOVE MOMMY is een compleet geheel en een prachtig cadeau voor een pasgeboren meisje. Van alles incl. een omslagdoek zit erin. Mooie vrolijke kleur en lieve bloemprintjes. Het geheel is ook van het merk Carters.

€67,50

JINGLE BEAR

Kraamcadeau, kerstcadeau JINGLE BEAR JINGLE BEAR is een winters presentje. Een roomwit setje, mutsje, sjaaltje en wantjes, en een lieve kerstbeer. Dus als jullie kerstcadeautjes geven……..

€22,50

KOALA

Kraamcadeau KOALA is een super cadeau voor nieuwe ouders die reislustig e/o Australie liefhebbers zijn.
Een rugzakje, boxkleed, t.shirt, slofjes, alles met de koala.

€42,50

LADYBIRD

Kraampakket LADYBIRD bestaat uit een heerlijk zacht katoenen slaapsetje. Gezellig printje dus slapen als een roosje.

€35,50

LITTLE CROWN

Kraampakket LITTLE CROWN is een lieflijk, bijna koninklijk geboortecadeau. Prachtig boxpakje met bijpassende items in mooie zachte tinten. Van het wel bekende luxe merk Absorba en dat is kwalitatief zeker te zien.

€105,00

LITTLE GIRAFFE

Kraamcadeau LITTLE GIRAFFE is een heel lief cadeau voor de geboorte van een baby. Een mooi geheel met giraf printje van het merk Carters. De leuke pluche giraf wordt vast en zeker baby’s vriendje.

€49,50

LITTLE ONE

Kraam cadeau LITTLE ONE is een lief pakket voor een pasgeboren jongetje. Een mooi compleet babyblauw setje van zacht materiaal. Een lekker knuffeldoekje beer erbij.

€55,00

LITTLE UGGIES

Kraamcadeau LITTLE UGGIES is toch schattig! Een leuk fotolijstje en heerlijk warme kleine roze uggs. Echt een opvallend cadeau om mee te verschijnen als je op kraamvisite gaat.

€52,00

LOVELY PRINCESS

Kraamcadeau LOVELY PRINCESS is wel een pakket van de categorie lief, liever, liefst. Een omslagdoek/ dekentje met een roze tule ruche. Een boxpak en een slab, beide ook met roze ruches. Een duimdoekje met een schattig beertje en om te laten zien dat dit v

€74,50